Daikin logo lang - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Daikin Airconditioners

De airconditioners van Daikin staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en hun stilheid. Ook het comfort dat ze leveren is van topkwaliteit. Ook zijn ze uiterst geschikt om ruimtes te koelen of te verwarmen. De modellen die wij aanbieden zijn ook echt Daikin modellen aangezien de goedkopere modellen niet altijd Daikin zijn.

Daikin Comfort - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Perfera

De Daikin Perfera is voorzien van een motion-sensor die registreert waar iemand zich bevind. Met deze sensor kan de lucht langs de persoon gestuurd worden zodat het comfort hoog blijft en je geen hinder ervaart. De Daikin Perfera is standaard voorzien van WI-FI waarmee je de airconditioning van afstand kan aansturen om het perfecte binnenklimaat te genereren. Ook is de Daikin Perfera voorzien van een Flash Streamer die ervoor zorgt dat de lucht die de binnenunit verlaat  minder pollen, schimmels en hinderlijke geuren uitblaast.

De Daikin Perfera is op aanvraag beschikbaar als vloermodel.

Stylish

De Stylish is de meest veelzijdige unit van Daikin die beschikbaar is in 4 verbazend mooie kleuren. Van stak wit tot een donkere houten afwerking is dit zeker geen saaie airconditioning. De Daikin Stylish heeft ook meerdere prijzen gewonnen vanwege dit design waaronder de Good Design Award in 2017 en het jaar daarop de Design Award.
De Daikin Stylish is ontworpen rondom zijn werking. De afdekplaat aan de voorkant gaat een klein stukje open om een betere luchtverdeling te genereren. Daarnaast kan deze unit bestuurd worden via Google Home of Alexa door middel van de ingebouwde WI-FI module.