Fuji Electric logo lang - Verwarming Techniek Nederland

Fuji Electric Airconditioners

Het merk Fuji Electric komt uit Japan en is gebaseerd op de berg Fuji die bij het meer staat. In dit meer is de berg zeer goed zichtbaar. Het symboliseert tevens ook Yin – Yang gedachte die voor twee tegenpolen staat, dus ook voor koelen en verwarmen.

De airconditionings van Fuji Electric zijn één van de stilste units die op de markt zijn. Maar ze zijn niet alleen zeer stil, ze zijn ook nog eens zeer energie zuinig. En met de ingebouwde verwarmingsmodus zijn de airconditionings van Fuji Electric ook nog eens uiterst geschikt voor het verwarmen van uw woning. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw ruimte te koelen. Ook dit is voor de Fuji Electric geen uitdaging. Met een uitblaas geluidsdruk van 19 dB(a) zijn ze zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Samenvattend zijn de Fuji Electric airco’s het middelpunt van comfort. Met de Low-Noise stand voor buiten en de Super-Heat voor binnen uiterst geschikt voor warmte zomers en koude winters.

Heeft u vragen welke Fuji Electric het beste bij u past? Of wilt u meer informatie over deze airco’s? Neem gerust contact met ons op.

Hoor eens hoe stil de binnendelen zijn van Fuji Electric

Fuji Electric Standaard

Met de Fuji Electric standaard uitvoeringen kunt u genieten van een koele slaapkamer of werkkamer in de zomer en ook nog eens een warm in de winter. Want zoals u wellicht al had verwacht, de airconditioning van Fuji Electric kan het allemaal. Ze zijn stil en gemakkelijk te monteren en zijn zeer goed te vergelijken met een airco van Mitsubishi. De Fuji Electric 2,5 kW standaard produceert op vol vermogen maar een geluidsdruk van 40 dB(A) waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijna iedere situatie. En binnen valt hij ook al niet op want op de laagste ventilatiestand is hij bijna niet waar te nemen.