Haier logo

Haier Airconditioners

De Haier Airconditioners zijn sinds een paar jaar zeer populair op de Nederlandse markt. De rede is dat u voor een leuke prijs een leuke airconditioning kunt aanschaffen. Met name de Haier Tundra 2.0 Plus units zijn zeer in trek.

Met alle Haier Airconditioners is het mogelijk om te koelen of te verwarmen. Hierdoor zijn alle Haier Airconditionings uitermate geschikt als bijverwarming of kunnen functioneren als de verwarming zelf. Meer informatie over verwarmen met een Haier Airconditioning? Neem gerust contact met ons op.

Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is Haier fabrieksmonteur

Haier Tundra Plus

De Tundra 2.0 Plus is een zeer uitgebreide airco voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het nieuwe model van 2021 is uitgerust met WI-FI en een Self-clean option. Verder zijn ze gemakkelijk te monteren en kunt u koel en rustig slapen door de geïntegreerde Sleep-mode.

Haier Pearl

De Haier Flair heeft in 2021 een reboot gekregen, nu zijn de luxere modellen uitgerust met WI-FI en hebben ze een luxere naam, namelijk de Haier Pearl. Uiteindelijk zal de Haier Pearl de Haier Flair volledig gaan vervangen.

Haier Flexis Plus

Bent u meer geïnteresseerd in een strak design voor bijvoorbeeld in de slaapkamer dat matched met een zwarte wand? Of vindt u de glimmende afwerking van de standaard Airconditionings niet helemaal iets voor u? Geen probleem! Ook hier heeft Haier over nagedacht. Met de hernieuwde Haier Flexis Plus komt dit allemaal goed. Deze airco’s zijn namelijk beschikbaar in mat wit of zwart. Ook is de Flexis Plus uitgebreid met een motion sensor die u volgt voor het beste comfort.

Haier Jade

Wilt u een Haier die alles kan, alles heeft en er ook nog strak uitziet? Dan is de Haier Jade de airco voor u. Naast het strakke design is hij uitgerust met een extra silence mode die, wanneer ingeschakeld, niet meer dan 16 dB(A) produceert. Verder is hij volledig uitgerust met WI-FI, een eco-sensor, en een antibacterieel filter. Ook is de Haier Jade uiterst geschikt als warmtebron, met een COP van 4,7 en een energielabel van A+++ zit u er in de zomer heerlijk koel en in de winter gemakkelijk warm bij. Samenvattend is de Haier Jade de airco voor u.