Verwarming techniek nederland

Panasonic Airconditionings

De airconditionings en zeker ook de warmtepompen van Panasonic staan bekend om hun betrouwbaarheid, stilheid en hun zuinigheid. Ook is de prijs kwaliteit verhouding van Panasonic zeer hoog en kan de airconditioning goed functioneren in bijna iedere situatie. Dit houd in dat de Panasonic de airconditioning is voor in uw slaapkamer, woonkamer of uw kantoor. En op de koop toe is Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland de goedkoopste met Panasonic.

Verwarming techniek nederland

Panasonic CZ-FZ-WKE

De Panasonic CS-FZ-WKW heeft een elegant en strak design en wordt standaard geleverd met een PM2,5 filter voor een schonere en comfortable binnenlucht. De Panasonic is een van de stilste lucht-lucht warmtepompen op de markt met een geluidsdruk van 20dB(A) voor de binnenunit. Verder kan de buitenunit overal geplaatst worden door de geafanceerde compresssor techniek die het mogelijk maakt langere leidinglegtes toe te passen. Ook is het mogelijk om via internet en voice control deze unit aan te sturen. Deze module is los verkrijgbaar. Airconditioning & Warmtepomp Service Nederland is de goedkoopste met alle Panasonic airconditionings!

Panasonic Etherea

De nieuwste Panasonic Etherea is voorzien van de nanoeTM-X lucht zuiveringstechnologie. Hierdoor ervaart u een schonere en prettiger binnenklimaat 24/7 zelfs als u niet thuis bent. En wanneer u wel thuis bent kunt u de airconditioing bedienen door middel van gesproken aanwijzingen. Maar dat is niet alles want deze airconditioning is ook nog eens super energie zuining. Met een A+++ Europese energielabel is dit een van de meest energiezuininge lucht-lucht warmtepomp op de markt. Dit komt mede door de nieuwe generatie Aerowings die efficienter de koele en warmte lucht verspreid door uw ruimte. Al met al is dit een van de stiltste units op de markt. Deze airconditioing wordt standaard geleverd met WI-FI en voice control en kan worden verbonden met uw Google Home of uw Alexa Assistant.