Single-split airconditionings

Samsung logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

WIND-FREE™ COMFORT

Met de Wind-Free™ van Samsung bereikt u de juiste temperatuur met het meeste comfort. Dit is mogelijk dankzij de Wind-Free™ technologie die 77% energie kan besparen op alleen al de uitblaas van de koude lucht. Zo is het mogelijk te koelen zonder comfort verlies en bespaart u ook nog eens energie. Meer informatie over de Wind-Free™? Klik op deze link of kijk gerust hieronder.

Haier logo

TUNDRA PLUS

De Tundra 2.0 Plus is een zeer uitgebreide airco voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het nieuwe model van 2021 is uitgerust met WI-FI en een Self-clean option. Verder zijn ze gemakkelijk te monteren en kunt u koel en rustig slapen door de geïntegreerde Sleep-mode.

Fuji Electric logo lang - Verwarming Techniek Nederland

STANDAARD

Met de Fuji Electric standaard uitvoeringen kunt u genieten van een koele slaapkamer of werkkamer in de zomer en ook nog eens een warm in de winter. Want zoals u wellicht al had verwacht, de airconditioning van Fuji Electric kan het allemaal. Ze zijn stil en gemakkelijk te monteren en zijn zeer goed te vergelijken met een airco van Mitsubishi. De Fuji Electric 2,5 kW standaard produceert op vol vermogen maar een geluidsdruk van 40 dB(A) waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijna iedere situatie. En binnen valt hij ook al niet op want op de laagste ventilatiestand is hij bijna niet waar te nemen.

Logo Kaysun breed - Verwarming Techniek Nederland

CASUAL

Kaysun airconditionings komen van origine uit Spanje. Naast de aantrekkelijke prijs zijn ze ook erg stil en makkelijk te monteren. Ook komen ze in twee uitvoeringen, de Casual in een mooi wit design en de Onnix voor iedereen die meer verwacht van een airconditioning. Deze airco is uitgerust met een spiegel aan de voorkant en led indicatie lampjes aan de zijkant die aangeven in welke stand hij staat. Kort samengevat is het de airconditioningvoor u.

Misthubishi Heavy logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

STANDARD

De Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS heeft alles wat je van een airconditioning verwacht. Een strak design, een hoge COP en talloze opties om uw woning geweldig op temperatuur te houden. Dit is mogelijk door de zeer geavanceerde infra-rood bediening, waarmee u gemakkelijk kunt switchen tussen de verschillende modus. Verder zijn de binnen units uiterst stil en uiterst geschikt voor in uw slaapkamer of in uw kantoor.

Wat de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS  naast dat zij uiterst stil en zuinig zijn bijzonder maakt zijn de verschillende kleuren waar ze in leverbaar zijn. Van klassiek wit tot titanium, voor iedereen een passende airco.

Toshiba logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

KAZUMI

De Toshiba Kazumi is een zeer geavanceerde airconditioning die uiterst geschikt is voor in uw woonkamer of  in uw (thuis) kantoor. De Kazumi behoord tot een van de stilste airco’s op de markt. Dit geld voor de binnenunit een ook voor de buiten unit. Met een geluidssterkte van maximaal 40 dB(A) van de buitenunit is een stille nachtrust gegarandeerd voor u maar ook de buren. Ook is het mogelijk om de Kazumi te bedienen via WI-FI. Al om al levert te Kazumi een prettig en comfortabelbinnenklimaat het gehele jaar door.

Daikin logo lang - Verwarming Techniek Nederland

PERFERA

De Daikin Perfera is voorzien van een motion-sensor die registreert waar iemand zich bevind. Met deze sensor kan de lucht langs de persoon gestuurd worden zodat het comfort hoog blijft en je geen hinder ervaart. De Daikin Perfera is standaard voorzien van WI-FI waarmee je de airconditioning van afstand kan aansturen om het perfecte binnenklimaat te genereren. Ook is de Daikin Perfera voorzien van een Flash Streamer die ervoor zorgt dat de lucht die de binnenunit verlaat  minder pollen, schimmels en hinderlijke geuren uitblaast.

De Daikin Perfera is op aanvraag beschikbaar als vloermodel.