Toshiba logo - Airconditioning & warmtepomp Service Nederland

Toshiba Airconditioners

Bent u op zoek naar een stille en kwalitatieve airconditioning dan zijn de Toshiba airconditioners de beste keus voor u. Met verschillende modellen om uit te kiezen is de keuze zeer ruim. Zeker wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders voor in de slaapkamer, woonkamer of in uw kantoor. De nieuwe Toshiba Haori heeft een stoffen mantel die verwisseld kan worden zodat u ieder moment een nieuwe airconditioning aan uw gevel heeft hangen. Ook is deze airconditioning uitgerust met een plasma ion filter voor een schooner en prettiger binnenklimaat. Wilt u meer weten over de modellen van Toshiba of heeft u vragen over ons aanbod? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Toshiba Haori - Verwarming techniek nederland

Toshiba Kazumi

De Toshiba Kazumi is een zeer geavanceerde airconditioning die uiterst geschikt is voor in uw woonkamer of  in uw (thuis) kantoor. De Kazumi behoord tot een van de stilste airco’s op de markt. Dit geld voor de binnenunit een ook voor de buiten unit. Met een geluidssterkte van maximaal 40 dB(A) van de buitenunit is een stille nachtrust gegarandeerd voor u maar ook de buren. Ook is het mogelijk om de Kazumi te bedienen via WI-FI. Al om al levert te Kazumi een prettig en comfortabel binnenklimaat het gehele jaar door.

Toshiba RAV-KRTP

De RAV-KRTP past in iedere woning maakt niet uit wat het benodigde vermogen ook is. Ook kunt u uw ruimte uiterst goed klimatiseren met de horizontale en verticale uitblaaslamellen. Hierdoor is het mogelijk om uw ruimte uiterst goed kan verwarmen of te koelen. Maar om een prettig binnenklimaat te houden komt er meer bij kijken dan alleen de gewenste temperatuur uit te blazen. De RAV-KRTP ontvochtigt uw lucht en filtert de ongewenste deeltjes weg door middel van het ingebouwde filtersysteem. Hiermee kunt u het gehele jaar van een prettig binnenklimaat.

Toshiba DaiSeiKai

De DaiSeiKai is de perfecte airconditioning voor iedereen die klaar wilt zijn voor de toekomst. Met het energielabel A+++ en A++ voor het grootste model, is dit de airconditioning voor u. Daarnaast is deze airconditioning uiterst stil, met een geluidsdruk van 20 dB(A) zal deze unit u niet storen wanneer hij zorgt voor de gewenste comfort. Ook is deze unit voorzien van een plasma filter voor het verwijderen van ongewenste stofjes in de uitblaas lucht in uw ruimte.